Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Sommarstängt Lördagar t.o.m 3/8 | Söndag: Stängt | Telefon: 0413-559933

| dk
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Momsinställningar
  Sök
  dk

  SOMMARSTÄNGT LÖRDAGAR T.O.M 3/8

  Om oss

  Elmelid Musik

  Sedan 1960 har vi servat Skånes musiker med instrument och teknik. Hos oss hittar du ett brett sortiment av musikinstrument. Vår butik på 1000 kvadratmeter innehåller allt du behöver oavsett om du är professionell eller blivande musiker. Förutom försäljning har vi dessutom uthyrning av instrument, sånganläggningar mm. Kontakta oss gärna för mer information om våra installationer i kyrkor och andra offentliga miljöer.

  Kom in och prova - få tips, råd och instrumentet med dig hem direkt!

  När du kommer in till oss tar vi oss alltid tid att snacka, ge tips och råd. För oss handlar det inte om att kränga produkter och tillbehör. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för ditt musicerande och för att du ska bli så nöjd som möjligt. Butiken har dedikerade avdelningar för bland annat piano, keyboard, elgitarr, akustisk gitarrtrummor och bas där du kan prova ett stort urval av instrument och tillbehör. Ända sedan starten 1960 har vi haft ambitionen att hålla ett brett utbud för att kunna hjälpa alla som vill syssla med musik.

  Vi vet att du är sugen på att börja spela på ditt nya instrument eller tillbehör så fort som möjligt och har därför sett till att ha nästan allt hemma. Kom gärna förbi oss och få med dig grejerna hem direkt, så får vi samtidigt tillfälle att träffa dig och byta några ord.

  Varmt välkommen!

  Kontaktuppgifter:

  Besöksadress:  Pumpvägen 1
    243 41 Höör
  Telefon: 0413 - 55 99 33
  E-post: info@elmelid.se