Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt | Telefon: 0413-559933

| dk
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Momsinställningar
  Sök
  dk

  Akustiska gitarrer

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Ibanez AAD190CE-WKH

  404321
  6.795,00 kr

  Advanced Acoustic Series.
  Kroppsformen är skapad för att åstadkomma hög spelbarhet kombinerat med ett välbalanserat och välklingande ljud som ”sätter sig” lika bra i studio som på scen, vare sig man spelar sologitarr eller i en ensemble.
  En specialdesignad X-M bracing ger ett brett ljud och bra projicering (hur instrumentet kastar ljudet). En rik och lång sustain som funkar bra både för plektrum och fingerspel.

  Kroppen är Okoume med en solid Okoume topp vilket ger en träig, varm, ton som har en mjuk och dynamisk respons när man spelar med fingrarna och punchy, hög-midd, med klar projicering när man spelar med plektrum.

  Att få in elektronik, preamps och mikrofoner i akustiska instrument är alltid en kompromiss med det akustiska ljudet i instrumentet. På ADD modellen har man gjort denna kompromiss så liten som möjligt med att använda en mycket kompakt aktiv preamp och en ny designad magnetisk pickup.
  för att påverka det akustiska ljudet så lite som möjligt. Gitarren behåller sin akustiska klang medan den har ett stabilt, välljudande, naturligt och störningsfritt, inpluggat ljud.

   

  Epiphone J-200 EC Studio Vintage Sunburst

  361462
  6.890,00 kr

  J-200 Studio är en akustisk gitarr av Super Jumbo-modell, en hyllning till ’King of the Flattops’ – den klassiska Gibson ™ SJ-200. Den har en cutaway Super Jumbo-kropp med lönnbaksida och sidor, solid grantopp för enastående ton, en mjukspelande hård lönnhals med SlimTaper ™ D-profil, pau ferro greppbräda, 20 medelstora jumboband och eleganta inlägg. Stallet har den legendariska Mustache ™ -formen och plektrumskyddet har ikonisk J-200 ™ -grafik. Levereras utrustad med en Fishman® Sonicore ™ pickup under sadeln och Presys ™ preamp med inbyggd tuner. (Tidigare kallad Epiphone EJ-200SCE)

  Kroppsform: Super Jumbo 200
  Topp: Solid Spruce (gran)
  Kropp: Lönn
  Hals: Hård lönn
  Greppbräda: Pau Ferro
  Grover® Rotomatic®; 18:1
  Miksystem: Fishman® Sonicore™ / Fishman® Presys™