Öppettider: Mån-Fre: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt
 
0413 - 55 99 33
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  RSS

  Blogg

  En långlivad sträng för gitarr och bas som behåller ton och känsla
  0 En långlivad sträng för gitarr och bas som behåller ton och känsla

  Det är knappast någon gitarrist eller basist som vill byta strängar på sina instrument oftare än när det är absolut nödvändigt. Alla vill att strängarna skall låta så bra som möjligt och att de skall kännas bra att spela på.

  Var rädd om din gitarr
  0 Var rädd om din gitarr

  Torka är gitarrens värsta fiende.

  Om luftfuktigheten är under 40% mår din gitarr inte bra. Det första tecknet brukar vara att locket på gitarren ser randigt ut när man speglar det i direktljus och att banden sticker ut speciellt på ebenholz greppbräda. Det som händer är att träet i gitarren krymper när det torkar och om man då inte omedelbart lägger gitarren i etuiet så riskerar man att den spricker. Det värsta är om ett granlock spricker för det går inte att reparera osynligt. Ceder, rosewood, ebenholz och mahogny är lättare.

  BOSS Collectors Club
  2 BOSS Collectors Club

  Gillar du effektpedaler? Det gör BOSS också! Så mycket att de skapat BOSS Collectors Club.

   

  Clavinova Smart Piano
  0 Clavinova Smart Piano

  De nya modellerna CSP150 och CSP170 från Yamaha är mer än bara vackra digitalpianon. Med enkel styrning från din iPad öppnas en värld av möjligheter.

  Klassisk trummaskin i smidigt format
  0 Klassisk trummaskin i smidigt format

  1980 introducerade Roland trummaskinen TR808 Rhythm Composer. Maskinen var inte någon omedelbar succé, men sedan dess har den fått en närmast ikonisk status. Nu tar Roland nästa steg och lanserar TR08, en modern trummaskin som återskapar ljudet, utseendet och känslan från originalet. TR08 tillhör serien Boutique och har samma portabla formfaktor som alla andra Boutique-moduler.