Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt | Telefon: 0413-559933

| dk
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Momsinställningar
  Sök
  dk

  ROLAND AIRA COMPACT SERIES

   

  AIRA COMPACT LEVERERAR ROLANDS LEGENDARISKA KREATIVA MAGI – I SMÅ KRAFTFULLA PAKET

  Jamma, uppträd, och utveckla idéer var som helst med genredefinierande ljud. Koppla ihop flera AIRA Compact-instrument för att utöka din palett – eller anslut med MIDI-utrustning, datorer och musikappar för att utöka din befintliga rigg. Kul, prisvärt och lätt att lära sig, AIRA Compact ger seriös musikalisk kraft till kreatörer på resande fot.

  T-8 Beat Machine

  Skapa medryckande beats på bara några sekunder med denna miniatyr rym fabrik, driven av högklassiga TR-trummor plus bas hämtad från den in seconds flat with a miniature rhythm factory powered by pristine TR drums plus bass from the oefterhärmliga TB-303.

  J-6 Chord Synth

  Para ihop en kraftig chord sequencer med de utsökta tonerna från den legendariska JUNO-60 i ett litet format och du får J-6 Chord Synth. Denna portabla synth har alla byggstenar du behöver för att tillföra fantastiska sound till dina skapelser.

  E-4 Voice Tweaker

  Denna lilla box levererar harmonizer, auto-pitch, vocoder, looper och effekter till din röst – eller precis vad som helst!

   

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Roland T-8 AIRA Beat Machine

  402482
  2.190,00 kr

  T8 är en kompakt trum- och bassynt i Rolands AIRA-serie som låter dig skapa beats och basslingor var och när som helst. T-8 har sex trumspår med ljud från TR-808, TR-909 och TR-606, samt ett basspår med ljud från TB-303. Spela in i den klassiska TR-REC stegsequencern, och färga dina alster med effekter såsom delay, reverb, overdrive och sidechain-kompression. T-8 drivs med ett uppladdningsbart batteri och laddas enkelt via USB-C.

  Roland J-6 AIRA Chord Synthesizer

  402481
  2.190,00 kr

  J6 är en kompakt synt i Rolands AIRA-serie som låter dig skapa spännande ackordföljder var och när som helst. J-6 bygger på den klassiska synten Juno-60, noggrannt återskapad med modellingtekniken ACB, och har till och med 64 presets från originalet. Spela in, addera arpeggios och effekter,  samt kontrollera filter och enveloper. J-6 drivs med ett uppladdningsbart batteri och laddas enkelt via USB-C.

   

  Roland E-4 AIRA Voice Tweaker

  402480
  2.550,00 kr

  E4 är en lättanvänd röstprocessor i Rolands AIRA-serie med kraftfulla effekter för att skapa många olika typer av röstljud. Här finns både Harmony, Auto Pitch och Vocoder, men även klassiska effekter som reverb, delay och chorus. Med hjälp av funktionen Scatter kan man få spännande rytmiska effekter, och E-4 har till och med en inbyggd looper med obegränsad overdubbing och automatisk BPM-detection. E-4 drivs med ett uppladdningsbart batteri och laddas enkelt via USB-C.

   

  ROLAND AIRA COMPACT SERIES

  Filter by:

  Clear All
  Min: 2.190 kr Max: 2.550 kr
  kr2190 kr2550